Om LRCC

COACHING, FACILITERING, PROJEKTLEDELSE, UNDERVISNING OG OPLÆG

Coaching. I virkeligheden er coaching bare samtaler. Samtaler, hvor jeg er kundens sparringspartner, og hvor jeg hjælper med at få overblik over tanker, følelser, problemstillinger og relationer – og ikke mindst over ressourcer og handlemuligheder. Sammen skaber vi overblik og kigger på, hvor tingenes tilstand kan ændres, hvor der kan arbejdes med at acceptere vilkårene, og hvor der kan tages nye beslutninger. Jeg præsenterer konkrete redskaber, og i fællesskab lægger vi planer for, hvordan kunden  kan komme videre. Det hele foregår i en empatisk, udramatisk og jordnær atmosfære. Jeg tilbyder også Facet5 personlighedstest.

Facilitering. Begrebet dækker over planlægning og ledelse af processer, hvor der indgår flere personer. Ofte er det en organisation eller et team, som har et ønske om at planlægge og udføre forandringer af den ene eller anden art. Det kan være konkrete opgaver, eller det kan handle om samarbejde og trivsel. Hér kan jeg bidrage med at formulere målsætninger og ønskede resultater, og jeg kan skrue en drejebog for hele forløbet sammen, som sikrer, at alle kommer i spil, og at målene nås. Jeg leder den planlagte proces og samler til sidst op på udbyttet. Stemningen undervejs er på én gang fokuseret, afslappet og humoristisk. Jeg tilbyder også TeamScape profilanalyser.

Projektledelse. Hvis en kunde har projekter, som ikke kan bære en fast stilling, kan man hyre mig ind i en afgrænset periode og/eller i et afgrænset timetal til at løse opgaven. Jeg påtager mig at orientere mig i organisationen og projektet, og jeg udarbejder i samråd med projektejeren en projektbeskrivelse. Jeg kan også tilbyde fundraising. Jeg tager ledelse over de involverede aktører og sikrer, at delopgaver bliver løst, samt at de samlede målsætninger nås. Arbejdsklimaet på projektet er kendetegnet ved motivation og begejstring. Jeg tilbyder også planlægning og afvikling af seminarer og konferencer. Jeg har et særligt fokus på sociale projekter, hvor jeg understøtter iværksættere i alle faser af deres projekt og proces.

Undervisning og oplæg. Ud fra min øvrige erhvervserfaring kan jeg skrue kortere og længere forløb sammen omkring konkrete temaer, som kunden og jeg i fællesskab sætter retning og mål for.  Forløbene har stort fokus på inddragelse af deltagerne, således at de både er med til at sætte præg på indhold og går derfra med en bevidsthed om deres læring og udbytte. Eksempler på temaer er: Coaching, facilitering, mødeledelse, projektledelse, innovation, iværksætteri, event management, ledelse af frivillige, fundraising, videndeling og netværk samt håndtering af personlige kriser som angst, depression mv. Jeg tilbyder også at sætte mig ind nye emner og facilitere, at deltagerne tager ejerskab for og får viden om temaerne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s